Header afbeelding

Binnenzonwering

Op zonovergoten, hete dagen houdt goede binnenzonwering de warmte waar deze hoort: buiten. Ook op minder stralende dagen kan raamdecoratie (zo wordt zonwering voor binnen ook wel genoemd) het zonlicht temperen. Of u nu kiest voor rolgordijnen, rolluiken, jaloezieën, lamellen, plissés of iets anders, binnenzonwering moet passen bij uw huis en interieur. En natuurlijk de best mogelijke bescherming bieden tegen de invloed van de zonnestralen. In onze showroom vertellen we u vrijblijvend graag meer over de vele oplossingen die wij u kunnen bieden. U bent van harte welkom.

Jaloezieën

Dit type binnenzonwering is praktisch en sfeervol, en heeft een makkelijke bediening. U heeft een ruime keuze in het soort materiaal en het is verkrijgbaar in verschillende formaten. Ook kunt u uit verschillende kleuren, prints en breedtes lamellen kiezen. Een houten jaloezie is warm en sfeervol, een aluminium variant heeft een wat strakkere uitstraling terwijl de gekleurde jaloezie tot slot, mogelijkheden biedt de sfeer en uitstraling van uw woning te versterken.

Lamellen

Lamellen kunnen 180 graden worden gedraaid. Daardoor kunt u de lichtinval zelf bepalen. Deze binnenzonwering is verkrijgbaar in kunststof, PVC, aluminium, textiel en zelfs als houtlook. De breedtes van de lamellen zelf liggen tussen de 52 mm en 250 mm. Welk materiaal en welke breedte lamel gekozen moet worden, is afhankelijk van de plaats waar deze binnenzonwering komt te hangen.