Header afbeelding

Zonwering Kosten

Bent u benieuwd naar de kosten van zonwering? Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn om schaduw en verkoeling in en rond het huis te creëren? Kom dan langs in onze showroom. Daar kunnen we u ter plekke informeren over de voor u meest geschikte zonwering oplossing en een aansprekende opgave van de kosten doen. We inventariseren uw eisen en wensen, nemen de nodige technische specificaties van uw woning met u door en bespreken het budget dat u in gedachten heeft. Dit zijn de uitgangspunten voor ons maatwerk advies.

Passende zonwering oplossing

Op deze website geven wij u een indruk van ons assortiment zonwering. Het is niet mogelijk u online alle kleuren, dessins en andere variaties die wij u kunnen bieden, te tonen. We nodigen u dan ook uit onze showroom te bezoeken. Daar zijn tal van zonweringen opgesteld zodat we u de werking ter plekke kunnen demonstreren. Onder het genot van koffie of thee, adviseren we u gericht over de bij uw situatie passende zonwering. Daarbij houden we ook voor wat betreft de kosten van de zonwering, rekening met uw budget.

Binnen- en buitenzonwering

Wij leveren, monteren en onderhouden zonwering zoals knikarmschermen, screens, markiezen, rolluiken en bijvoorbeeld jaloezieën tot in de verre omstreken van onze vestigingsplaats. Onze binnen- en buitenzonwering siert dan ook de gevels van heel wat woningen, winkels en bedrijven. Vele van deze zonwering wordt ook periodiek door ons onderhouden wat de levensduur ten goede komt. Informeer vrijblijvend naar de kosten voor onderhoud van uw zonwering.