Header afbeelding

Variaties en mogelijkheden zonwering

We leveren zonwering voor alle mogelijke woonhuizen en bedrijfspanden. In Eijsden maar ook ver daarbuiten. We leveren zonwering in talloze variaties, kleuren, materialen, formaten, toepassingen en prijsklassen. Daarnaast leveren we diverse ramen en deuren zoals rolluiken, rolpoorten, beveiligingshekken, branddeuren en garagedeuren.Topkwaliteit zonwering

Onze zonwering oplossingen zijn in uiteenlopende kleuren en dessins verkrijgbaar. Zo kunt u altijd een bij uw woonhuis of kantoor passende kleur vinden. Het doek dat voor bijvoorbeeld screens en zonneschermen wordt gebruikt, is van zware kwaliteit. Het is bestand tegen vocht, rot- en schimmel. Daarnaast is het luchtdoorlatend, vet- en vuilafstotend en UV-bestendig. Een goed voorbeeld van de topkwaliteit die uw zonwering specialist uit Eijsden levert.

Trio Bouwspecialiteiten levert, monteert én onderhoudt: Knikarmschermen, zonneschermen, markiezen, screens, rolhorren, plissee hordeuren, raamhorren en nog veel meer zonwerende oplossingen voor binnen of buiten het huis.

Afbeelding dealer Eijden 01 Afbeelding dealer Eijden 04